• Batterier

  Ego batteriet har en ’Lock’ funktion for at undgå uhensigtsmæssig aktivering, når e-cigaretten ikke er i brug. Ved at trykke på knappen 5 gange inden for 2 sekunder kan batteriet tændes eller slukkes. Tryk på knappen og inhaler på samme tid. Slip knappen efter inhalering. Hvis knappen holdes nede i for lang tid, kan det medføre overophedning, og e-cigaretten kan beskadiges.

  Batteriet bør altid lades fuldt op for at øge dets levetid. Batteriet bør ikke opbevares for varmt eller fugtigt. Batteriet bør ikke tabes. Batteriet bør ikke spændes for hårdt. Batteriet bør holdes væk fra skarpe genstande.

 • Opladning

  For at oplade batteriet forbindes bunden af batteriet til USB opladeren – vær forsigtig med ikke at spænde for hårdt. Forbind USB opladeren til en godkendt 240v oplader eller til en computer. Opladeren lyser rødt, mens den lader, og når batteriet er fuldt opladt, lyser opladeren grønt. Det tager omkring 3-4 timer for fuld opladning.

  Advarsel: Anvend ikke smartphone USB opladere til at oplade batteriet. Dette vil nedsætte batteriets levetid, og batteriet kan blive ødelagt. For at øge batteriets levetid bør det lades fuldt op før brug.

 • Clearomiser

  Påfyldning af væske
  Når der skal påfyldes e-væske, kan clearomizeren fyldes som anvist på billedet.

  Skru mundstykket af clearomizeren, hold clearomizeren i en 45 graders vinkel og hæld forsigtig væsken ned langs kanten. Hold herefter clearomizeren lodret og bank forsigtig til plastikken med en negl for at se den pågældende væskestand. Vær opmærksom på ikke at få væske ned i hullet i midten, som er til luft.

  Vent i 1-2 minutter for at få væsken ind i kammeret før der startes med at dampe. Fyld ikke mere væske på end angivet. Hvis der er væske omkring spidsen efter en påfyldning, bør dette tørres væk.